Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (pic)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (pic)
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 13:19
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το 2ο του φιλικό προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους δίνει σε λίγη ώρα στις 14:00 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Έουπεν λίγες ώρες μετά από το φιλικό με την Τεσέντερλο, στο πιο δυνατό τους φιλικό αγώνα μέχρι στιγμής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τη βασική του ενδεκάδα για το σημερινό φιλικό, η οποία έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του και διαφορετικά σχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιαννιώτης θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ο Ομάρ στα δεξιά, ο Τσιμίκας αριστερά, με τους Βούκοβιτς και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Ανδρούτσο στο κέντρο, ο Λάζαρος δεξιά, ο Βρουσάι αριστέρα και ο Φορτούνης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού το φιλικό με την Έουπεν:

Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Λάζαρος, Βρουσάι, Γκερέρο.

Διαβάστε επίσης

Έουπεν-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 (τελικό)

Έουπεν-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 (τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Έουπεν στις 14:00 στο 2ο φιλικό προετοιμασίας τους επί βελγικού εδάφους. Live από το gavros.gr/NS2.

Έφτασε στο Έουπεν ο Ολυμπιακός (pics)

Έφτασε στο Έουπεν ο Ολυμπιακός (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη βελγική ομάδα στις 14:00 στο 2ο φιλικό προετοιμασίας των Πειραιωτών επί βελγικού εδάφους. Live από το gavros.gr/NS2.