Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συλλυπητήρια μηνύματα από την αθλητική κοινότητα

Συλλυπητήρια μηνύματα από την αθλητική κοινότητα
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 19:28

Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη συγκλόνισε την αθλητική κοινότητα στην Ελλάδα. Η απώλεια του 34χρονου ανθρώπου είναι τραγικό και λυπηρό συμβάν. Με το σύνολο του αθλητικού κόσμου να στέλνει τα δικά του μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σύλλογοι, σωματεία και παράγοντες από όλο το φάσμα του αθλητικού χώρου με ανακοινώσεις και μηνύματα έστειλαν τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τόσο από το χώρο του ποδοσφαίρου όσο και από τον αντίστοιχο του μπάσκετ. Αρκετοί σύλλογοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους.

Με τον Άρη, σε ανακοίνωσή του, να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας, η ανακοίνωσή τους αναφέρει: «H ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλλυπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή».

Τέλος ο ΠΑΟΚ, με ανάρτησή του στο twitter, επισήμανε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του».

Συλλυπητήρια μηνύματα και ανακοινώσεις υπήρξαν και από το χώρο του μπάσκετ. Οι «πράσινοι» ανέφεραν σε δική τους ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή».

Ανάλογη ήταν και η ανακοίνωση από την πλευρά του μπασκετικού Άρη: «H ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του Σωκράτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Διαβάστε επίσης