Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί ο Ολυμπιακός και ο Λάζαρος δεν ανησυχούν

Γιατί ο Ολυμπιακός και ο Λάζαρος δεν ανησυχούν
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 07:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ημέρα της αλήθειας υπέρ του Ολυμπιακού και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η προσφυγή της ΑΕΚ, για την οποία ο Ολυμπιακός και ο διεθνής επιθετικός, δεν ανησυχούν, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (16/07, 16:00) στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Και μόνο από την τακτική της, η οποία αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, καταδεικνύεται ότι επιχειρεί να μπλοκάρει μια νόμιμη μεταγραφή.

Αρχικά η ΑΕΚ διέρρεε ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, δηλαδή για 2+1 χρόνια, όμως έμεινε... μετεξεταστέα. Δεν γνώριζε ότι υπάρχει «βροχή» δεδικασμένων από την FIFA, από τα οποία προκύπτει ότι η οψιόν αγοράς δεν ισχύει σε κανένα μέρος του κόσμου.

Μετά η ΑΕΚ τάχα θίχθηκε από τις δηλώσεις Χριστοδουλόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες δέχθηκε απειλές για να παραμείνει σε αυτή και διέρρευσε ότι θα τον καταγγείλει (σ.σ. ποιος και ποιόν;). Τελικά, η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, θυμήθηκε να καταθέσει συμβόλαιο του 2016 με τη Βερόνα, με το οποίο λένε ότι είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την ιταλική ομάδα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) έναν ακόμη χρόνο μετά και για αυτό είχε και συμβόλαιο, άρα έπρεπε να μείνει ένα χρόνο ακόμα! Όμως, το συγκεκριμένο έγγραφο-συμφωνητικό (ΑΕΚ-Βερόνα) έπρεπε να είχε κατατεθεί από την αρχή.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τη συνάντηση Μελισσανίδη-Χριστοδουλόπουλου, η οποία έγινε στις 10 Απριλίου σε μαγαζί της παραλιακής, όπου δεν τα βρήκαν, προκύπτοντας ρήξη μεταξύ των δυο πλευρών. Ακόμη, στις 27 Αυγούστου 2016, όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του νυν παίκτη του Ολυμπιακού στην προηγούμενη ομάδα του, στο Δελτίο Τύπου αναγράφονταν τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικός για 60’, αλλά...

Καταιγιστικός για 60’, αλλά...

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο για 60 λεπτά, τα οποία όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς και στις δηλώσεις του θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια.