Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταιγιστικός για 60’, αλλά...

Καταιγιστικός για 60’, αλλά...
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 09:54

Το 2ο φιλικό προετοιμασίας του επί βελγικού εδάφους έδωσε τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή (15/07) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Έουπεν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο για περίπου 60΄λεπτά, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλά από αυτά που θέλει να βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του.

Αυτό τόνισε και ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης να αποτελούν οδηγό για τη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, τα τελευταία λεπτά του αγώνα θα πρέπει να γίνουν μάθημα στους Πειραιώτες, κάτι το οποίο είναι και ο λόγος που γίνονται οι φιλικές αναμετρήσεις. Τα λάθη που γίνονται να μην επαναληφθούν, ώστε να βελτιώνεται η ομάδα ενόψει των επίσημων αγώνων.

Πάντως, η εμφάνιση του Ολυμπιακού για 60 λεπτά δείχνει μέρος της δουλειάς που γίνεται, η οποία οδεύει σε σωστό δρόμο. Mε τα λάθη να υπάρχουν βέβαια, όπως φάνηκαν στο ματς με τους Βέλγους, τα οποία έγιναν και λόγω κόπωσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πρέπει να δουλέψει σε αυτά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

«Θέλει Φορτούνη και Ανσαριφάρντ η Μπεσίκτας»

«Θέλει Φορτούνη και Ανσαριφάρντ η Μπεσίκτας»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν έχει βάλει στο στόχαστρο τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, έχοντας ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους.