Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα εξελίξεων...

Εβδομάδα εξελίξεων...
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 11:34

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού «τρέχει» με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να κλείσουν το επόμενο διάστημα κάποιες περιπτώσεις, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τα κομμάτια του παζλ του νέου ρόστερ του Θρύλου.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα (16/07) δεν αποκλείεται να έχει εξελίξεις στα μεταγραφικά των Πειραιωτών, οι οποίοι κινούνται για την απόκτηση ενός φορ, ενός στόπερ, αλλά και για την ενίσχυση στον άξονα.

Για την επίθεση στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ομάδας παραμένει το όνομα του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπράγκα και ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Ρίο Άβε. Τις προηγούμενες ημέρες οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο, κάτι το οποίο αναμένεται σύντομα.

Από εκεί και πέρα, για τον άξονα οι Γουίλιαν Αράο και Μαριάνο Μπαρέιρο παραμένουν στο προσκήνιο, ενώ για την άμυνα προτείνονται συνεχώς ονόματα στους Πειραιώτες.

Εβδομάδα εξελίξεων, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Θέλει Φορτούνη και Ανσαριφάρντ η Μπεσίκτας»

«Θέλει Φορτούνη και Ανσαριφάρντ η Μπεσίκτας»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν έχει βάλει στο στόχαστρο τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, έχοντας ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους.