Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

«Να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 15:07

Ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού είναι ο Ροντερίκ Μιράντα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Έουπεν για το συγκεκριμένο ματς, τις πρώτες του ημέρες στους «ερυθρόλευκους», καθώς και για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον Θρύλο, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και πρώτα απ’ όλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Έουπεν:

«Η αλήθεια είναι ότι από αυτά που είδαμε στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να ήμασταν άνετα 4-0. Βάλαμε και γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά προς το τέλος κάναμε κάποια λάθη. Η Έουπεν έβαλε γκολ στις μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Είμαστε εδώ για να βλέπουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό:

«Είναι όλα πάρα πολύ καλά. Όλοι με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αρχίσω τη δουλειά μου με τον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του:

«Πρώτα απ’ όλα να βοηθάω την ομάδα. Γιατί πρέπει να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο στόχος μας για φέτος. Θέλω να συμμετέχω και να βοηθήσω σε αυτό τον στόχο. Αυτή είναι για μένα η φιλοδοξία μου».

Διαβάστε επίσης

«Γιατί το κρύβουν, τι φοβούνται;»

«Γιατί το κρύβουν, τι φοβούνται;»

Έτσι σχολίασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, την άρνηση της ΑΕΚ να παρουσιάσει το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου που υποστηρίζει πώς έχει!

Ευκαιρία για ανάσες...

Ευκαιρία για ανάσες...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού δεν έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.