Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ

Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 21:21
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ. Με αυτή οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να τιμωρηθούν οι «κιτρινόμαυρου». Για τις απαράδεκτες ενέργειες της ΑΕΚ που προσβλέπουν σε ένα και μόνο γεγονός. Να παραβιαστεί το μόνο, νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει. Κι αυτό είναι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν το δίκιο με το μέρος τους και θα κάνουν ό,τι προβλέπεται για να τελειώσει αυτή η υπόθεση το ταχύτερο δυνατόν και να μπορέσει ο Λάζαρος να αγωνιστεί κανονικά, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Θυμίζουμε πώς πριν από μερικές ώρες από την πλευρά του Θρύλου είχαν σχολιάσει τη στάση της ΑΕΚ που αρνήθηκε να παρουσιάσει το συμβόλαιο του Λάζαρου.

Και επειδή δεν υπάρχει λόγος για να ασχοληθούμε παραπάνω με αυτή την ιστορία. Η ουσία είναι μία. Ένα νόμιμο και επικυρωμένο -από τη Σούπερ Λίγκα- συμβόλαιο υπάρχει του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου Αυτό είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο διεθνής εξτρέμ με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» σχολίαζαν και τη διαρροή των «κιτρινόμαυρων», επισημαίνοντας πώς «επειδή η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ομιλητική με τις διαρροές της, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή! Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν 2, όπως 2 ήταν και οι δικηγόροι της ΑΕΚ. Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι διαρροές-παρόλες, αλλά το συμβόλαιο που είναι;»

Διαβάστε επίσης

Με τους Νέους ο Μαρίνος

Με τους Νέους ο Μαρίνος

Ο νεαρός που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ξεκίνησε προπονήσεις με την Κ20 του Ολυμπιακού.

«Θα νικάμε όλα τα ματς»

«Θα νικάμε όλα τα ματς»

Ο Κώστας Τσιμίκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος με την έναρξη της σεζόν.