Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι επόμενες κινήσεις των «ερυθρολεύκων»

Οι επόμενες κινήσεις των «ερυθρολεύκων»
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - 01:20
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται σε πολλά «μέτωπα». Δουλεύουν ταυτόχρονα πολλές υποθέσεις και προσπαθούν να τις τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του Θρύλου κινούνται σε τρεις άξονες. Κοιτάζουν παίκτες για το κέντρο της άμυνας, τη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Ας ξεκινήσουμε με τη σειρά που θέλουν ή πιο σωστά προσπαθούν να τελειώσουν τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσής τους. Ένα κεντρικό χαφ, περισσότερο 6άρι σε πρώτη φάση, είναι στο πλάνο. Ένα αμυντικό χαφ με τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Διότι ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί κομβική την απόκτησή του, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Καμαρά έχει πάει αρκετά καλά, στο Θρύλο είναι ευχαριστημένοι κι αυτός είναι ο λόγος που έχει τεθεί πλέον ως προτεραιότητα η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου.

Όσον αφορά στο θέμα του στόπερ, στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Βούκοβιτς, Σισέ, Ένγκελς, Μιράντα και οι νεαροί Νικολάου και Ευαγγέλου. Κάτι που σημαίνει πώς υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο παίκτης. Θα ήταν ο διεθνής Τυνήσιος Μεριά, αλλά η στάση της Σφαξιέν που ζήτησε, την τελευταία στιγμή, πράγματα που αντιβαίνουν την κοινή λογική είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή στο παρά… πέντε. Αλλά ήδη οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Σχετικά με τον επιθετικό, στον Ολυμπιακό «τρέχουν» κι αυτό το θέμα. Υπάρχει ο Αιγύπτιος Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα που είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει, αλλά δεν σημαίνει πώς είναι εύκολη. Μετά και την ενσωμάτωση του Ανσαριφάρντ στην προετοιμασία, στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις επιθετικοί. Ναι μεν με τον Ιρανό είναι όλα ανοικτά και μπορεί να προκύψει άμεσα μια πρόταση για την πώλησή του, όμως υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για να κλείσει και ο φορ.

Διαβάστε επίσης