Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η έκπληξη στον Πέδρο Μαρτίνς και το ευχαριστώ του (vid, pic)

Η έκπληξη στον Πέδρο Μαρτίνς και το ευχαριστώ του (vid, pic)
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - 23:40

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε γενέθλια την Τρίτη. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να γίνεται 48 ετών! Από το πρωί δέχθηκε χιλιάδες ευχές από συμπατριώτες του, αλλά και οπαδούς του Ολυμπιακού. Την έκπληξη, όμως, του την έκαναν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά το δείπνο, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Γκενκ.

Όλοι μαζί του προσέφεραν ένα γλυκό για να γιορτάσουν μαζί την ιδιαίτερη ημέρα για τον κόουτς του Θρύλου και την οικογένειά του. Όλοι μαζί του τραγούδησαν «ευτυχισμένα γενέθλια». Με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι εμφανώς συγκινημένος από την κίνηση αυτή.

Τους ευχαρίστησε όλους για την έκπληξη και ανταπέδωσε τις ευχές, τονίζοντας πως όλοι μαζί μπορούν να χτίσουν κάτι πολύ όμορφο και επιτυχημένο, οδηγώντας τον Θρύλο στην κορυφή!

Επιπλέον, μέσα από το προφίλ του στο twitter απάντησε σε όλους όσους του ευχήθηκαν. Αναρτώντας ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε τρεις γλώσσες. Στα αγγλικά, τα ελληνικά και τα πορτογαλικά, αναφέροντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας!»

Διαβάστε επίσης

Καληνύχτα ΕΠΟ!

Καληνύχτα ΕΠΟ!

Η τοποθέτηση του υπερσυμβούλου που είναι ο Πετρ Φούσεκ, και μάλιστα με απευθείας ανακοίνωση από την FIFA, δείχνει και την κατάντια της ομοσπονδίας.