Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια οικογένεια!

Μια οικογένεια!
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 09:52

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που χρειάζεται μία ομάδα για να πετύχει τους στόχους της είναι να υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αυτό φαίνεται ότι υπάρχει στο νέο Ολυμπιακό που «χτίζεται» στο Γκενκ του Βελγίου, κάτι το οποίο έγινε φανερό και από τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για τις ευχές τους και την έκπληξη που του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι αφού δεν γίνεται να βρίσκεται με την οικογένειά του είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί με την 2η οικογένειά του, τους παίκτες και τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Αν μη τι άλλο φαίνεται το πόσο έχουν δεθεί οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αν και βρίσκονται μόλις λίγες ημέρες όλοι μαζί, δείχνουν συνεχώς ότι είναι ενωμένοι, μία οικογένεια.

Όλοι οι παίκτες, το προπονητικό τιμ θα πρέπει να διατηρήσουν αυτό το καλό κλίμα στην ομάδα, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει αν επιστρέψει τη νέα σεζόν εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους. Και αυτό είναι κάτι, το οποίο τουλάχιστον μέχρι στιγμής δείχνουν να έχουν καταλάβει οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας δημιουργήσει άριστο κλίμα στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν

Νέο, πιο δυνατό φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:30 τη βελγική ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξανά την ευκαιρίες για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν. Live από το gavros.gr/NS1.