Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός ο Γιαννιώτης

Εξαιρετικός ο Γιαννιώτης
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 21:56

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνεχίζει στα φιλικά προετοιμασίας ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάθε ματς που περνάει είναι όλο και καλύτερος πραγματοποιώντας μεγάλες επεμβάσεις.

Ο Γιαννιώτης είναι ένας παίκτης ο οποίος δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις του Θρύλου και αυτό φαίνεται και στους αγώνες. Ειδικά στο ματς κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν έκανε πολλές και καθοριστικές αποκρούσεις, κρατώντας το Θρύλο μέσα στο ματς όσο το σκορ ήταν 1-0. Αποσόβησε αρκετά γκολ, δείχνοντας πώς είναι σε καλή κατάσταση.

Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δικαιώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν. Χαμηλών τόνων, αφήνει να μιλάει η δουλειά του και ξέρει πώς πρέπει να συνεχίσει έτσι για να υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα γίνεται όλο και καλύτερος κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης

Λίγα λόγια για όσους έπαιξαν

Λίγα λόγια για όσους έπαιξαν

Στο πλαίσιο του... «να 'χουμε να λέμε», που ταιριάζει στα φιλικά ματς ας πούμε δυο λόγια για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Σεντ Τρουιντέν.