Ντουντούκα
Το φως πάντα νικά το σκοτάδι, τη μαύρη προπαγάνδα και το ψέμα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την Πέμπτη η ένσταση για επανάληψη των εκλογών της Football League

Την Πέμπτη η ένσταση για επανάληψη των εκλογών της Football League
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 01:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αποκατάσταση της... τάξης ζητεί ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Χανίων/Κισσαμικού με την προσφυγή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η ένστασή του για τις εκλογές της Football League συζητείται την Πέμπτη 19 Ιουλίου και στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 6 Ιουλίου ο Λυχναράς ηττήθηκε με 6-5 από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Όμως, ο Λυχναράς έχει σημαντικούς λόγους που επικαλείται και ζητεί την επανάληψη των εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ένστασή του δεν επικεντρώνεται μόνο στο (δήθεν) σκισμένο ψηφοδέλτιο που είχε το όνομά του και ακυρώθηκε. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι μέλος στην εφορευτική επιτροπή ήταν ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου του Απόλλων Πόντου που δεν είχε δικαίωμα ψήφου, όμως στα πρακτικά αναφέρεται ότι εκτός των Οταπασίδη, Μπακαλάρου σε αυτή ήταν ο πρόεδρος, Γιώργος Γιακουμίδης (επίσης του Απόλλωνα Πόντου).

Επίσης φέρεται να γίνεται αναφορά και στη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλου, αφού ο Λυχναράς είχε γνωμοδοτήσει να μην πάρουν μέρος στη διαδικασία οι ομάδες που προβιβάστηκαν, κάτι που έγινε με τον ΝΠΣ Βόλο που έχει μετατραπεί σε ΠΑΕ αλλά όχι με τον Ηρακλή (που δεν είναι ακόμη ΠΑΕ) και τους Ηρόδοτο, Αήττητο Σπάτων (που είχαν εκκρεμοδικίες).

Πολλά σημαντικά στοιχεία, με άρωμα σκανδάλου, προκύπτουν από τη δήλωση του μέλους της εφορευτικής επιτροπής, Ανδρέα Οταπασίδη, εκπροσώπου της Δόξας Δράμας, ο οποίος δεν υπέγραψε το πρακτικό της, επειδή, όπως σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει έχει «ανακόλουθο και αναληθές» περιεχόμενο.

Όχι μόνο λόγω της συμμετοχής του Χατζηιωάννου στην εφορευτική επιτροπή αλλά, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι το ψηφοδέλτιο που ακυρώθηκε, με ψήφους 2-1, δεν ήταν σκισμένο αλλά «το χαρτί είχε μια ελάχιστη σχισμή που δημιουργήθηκε κατά τη φυσιολογική πορεία των πραγμάτων»!

Στο δε πρακτικό αναφέρεται ότι ο Λυχναράς δεν αντέδρασε με την ακύρωση του ψηφοδελτίου, όμως ο Οταπασίδης το διαψεύδει αναφέροντας «ότι το αμφισβήτησε αμέσως κάνοντας προφορικά ένσταση ενώπιον του Σώματος της Συνέλευσης»!

Διαβάστε επίσης

Στα... αζήτητα ο Κομίνης

Στα... αζήτητα ο Κομίνης

Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε, όμως στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ τον αντικατέστησε ο Παπαδόπουλος.