Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκερέρο «on fire» (vids)

Γκερέρο «on fire» (vids)
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 10:15

Και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο το… βιολί του. Είναι απίστευτο το ρεκόρ που τρέχει ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Ο Γκερέρο έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας 6 γκολ σε 5 ματς. Ο 28χρονος έχει δημιουργήσει μεγάλες φιλοδοξίες ενόψει της νέας σεζόν, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει τρομερή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μεγάλα πράγματα τη νέα χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ισπανός φορ του Θρύλου σκόραρε και στο φιλικό με την Σεντ Τρούιντεν, στο οποίο αγωνίστηκε μόλις για 15’ λεπτά, σε διάστημα μάλιστα που έδωσε και ασίστ στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αν και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Γκερέρο αδιαμφισβήτητα έχει κλέψει την παράσταση από την μέχρι στιγμής προετοιμασία του Ολυμπιακού και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει έτσι για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο σέντερ φορ κάθε ομάδας χρειάζεται τα γκολ, με τα οποία αποκτά αυτοπεποίθηση και στην περίπτωση του Ισπανού αυτή φαίνεται να βρίσκεται στα ύψη το τελευταίο διάστημα.

Δείτε όλα τα γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο Γκερέρο από την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Στα... αζήτητα ο Κομίνης

Στα... αζήτητα ο Κομίνης

Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε, όμως στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ τον αντικατέστησε ο Παπαδόπουλος.