Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα»

«Δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα»
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 - 19:16

Στο ματς με την Σεντ Τρούιντεν ο Λεονάρντο Κούτρης ξαναγύρισε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τρεις μήνες. Ο νεαρός αριστερός μπακ πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πώς είναι δηλαδή πλέον καλά και πώς είναι σε θέση να αγωνίζεται εκ νέου.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και δεν έκρυψε τη χαρά του για το come back του.

Αρχικά ανέφερε ότι «Ήταν ένα διάστημα τριών μηνών που ήταν πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα γιατί πρώτη φορά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ελπίζω να είναι και ο τελευταίος. Με τη βοήθεια του κύριου Θέου και όλου του ιατρικού τιμ καταφέραμε και γυρίσαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλύτερα.

Γιατί το σημαντικό ήταν να γυρίσω στο 100%. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω με την ομάδα. Θεωρώ πως δεν είμαι ακόμη στο 100% στο επίπεδο που θέλω. Είμαι πολύ κοντά και κάθε μέρα θα έρχομαι στο επίπεδο της ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησε ακόμα για…

-την εικόνα του Ολυμπιακού με την Σεντ Τρούιντεν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο από δικό μας λάθος, στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά θεωρώ πως λεπτό με λεπτό βελτιωθήκαμε και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς αυτό το παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι».

-την πίεση ψηλά που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι μια εντολή του κόουτς αυτό ώστε να πιέσουμε εκεί που χάνεται η μπάλα. Θέλει όταν χάνουμε τη μπάλα να πιέζουμε και να την κερδίζουμε ξανά».

-το πρώτο επίσημο ματς που έρχεται στις 9 Αυγούστου: «Είμαι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο τότε».

Διαβάστε επίσης