Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην Νότιγχαμ, άλλαξα σαν παίκτης»

«Στην Νότιγχαμ, άλλαξα σαν παίκτης»
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 12:27
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» και στον Διονύση Βερβελέ, έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος από την Κρήτη τόνισε αρχικά…

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Κάποια παιδιά δεν γνωριζόμαστε καλά-καλά μεταξύ μας. Ο προπονητής από την πλευρά του προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του. Σίγουρα σε κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούμε. Και στο τελευταίο παιχνίδι με την Έουπεν η εικόνα μας δεν ήταν καλή, αλλά και σήμερα σε κάποια διαστήματα. Έχουμε 20 ημέρες μπροστά μας και νομίζω πως έχουμε όλοι την διάθεση, αλλά και την ποιότητα, για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμη κάποια φιλικά μας μπροστά, μέχρι να δώσουμε τα επίσημα ματς, οπότε θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει στην ομάδα και ποιος είναι ο οδηγός για το μέλλον: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει είναι το μυαλό μας. Να ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Και μετά νομίζω ότι θα έρθουν όλα. Η διάθεση για εμένα είναι το βασικότερο. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτό ζητάει ο κόσμος. Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Η ποιότητα υπάρχει, στον Ολυμπιακό είμαστε».

Τέλος, αναφέρεται και στο τι άλλαξε για τον ίδιο, μετά την παρουσία του στην ΝότιγχαμΦόρεστ και την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Νομίζω ότι άλλαξα σαν παίκτης. Και στο μυαλό, αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι είμαι 100% έτοιμος και αυτό που παλεύω να κάνω, είναι να κερδίσω μια θέση στην εντεκάδα. Αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα… Να αποδείξω στον προπονητή ότι μπορεί να με υπολογίζει».

Διαβάστε επίσης

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο Οφόε πέρασε το πρωί της σημερινής ημέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Γάνδη, με την επιστροφή του Βέλγου μέσου στην πατρίδα του να φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Έμφαση στην τακτική

Έμφαση στην τακτική

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, στις στημένες μπάλες και σε ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού το πρωί της Παρασκευής (20/07) ενόψει του φιλικού με την Γκενκ.

Επιμένει η Αντβέρπ για Ζιλέ

Επιμένει η Αντβέρπ για Ζιλέ

Σύμφωνα με τους Βέλγους η Αντβέρπ εντείνει τις προσπάθειές της για να κάνει δικό της τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.