Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»

«Πέρασε από ιατρικά στη Γάνδη ο Οτζίτζα-Οφόε»
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 13:22

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα πέρασε το πρωί της σημερινής ημέρας, Παρασκευή (20/07) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το gavros.gr σας είχε μεταφέρει από το βράδυ της Πέμπτης (19/07) το κλίμα που υπήρξε στο Βέλγιο σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το οποίο έδειχνε ότι προχωράει η μεταγραφή του Οφόε.

Μάλιστα, η «nieuwsblad.be» έχει και σχετικές φωτογραφίες στο δημοσίευμά της με τον Οφόε. Πάντως, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η μετακίνηση του Οτζίτζα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γάνδη.

Οι Βέλγοι εμφανίζονται βέβαια αισιόδοξοι ότι αυτό θα γίνει και έτσι αποφάσισαν να περάσουν τον Βέλγο μέσο από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

Έμφαση στην τακτική

Έμφαση στην τακτική

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, στις στημένες μπάλες και σε ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού το πρωί της Παρασκευής (20/07) ενόψει του φιλικού με την Γκενκ.

Ατομικό ο Ένγκελς

Ατομικό ο Ένγκελς

Ο Βέλγος αμυντικός έμεινε προληπτικά εκτός από την πρωινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», λόγω μιας ελαφράς τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Επιμένει η Αντβέρπ για Ζιλέ

Επιμένει η Αντβέρπ για Ζιλέ

Σύμφωνα με τους Βέλγους η Αντβέρπ εντείνει τις προσπάθειές της για να κάνει δικό της τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.