Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάριτς: «Έναν ξεχωριστό στη μεσαία γραμμή...»

Μάριτς: «Έναν ξεχωριστό στη μεσαία γραμμή...»
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 19:52
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στο Μπέρινγκεν, για να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Σεντ Τρούιντεν. Ο λόγος για τον Μίλος Μάριτς, ποδοσφαιριστή που είχε φέρει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Πειραιά. Ο Μάριτς έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον ασκεί το επάγγελμα του ατζέντη.

Είχαμε την ευκαιρία να πούμε δύο-τρεις κουβέντες μαζί του, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω. Κρατάει επαφές βέβαια, μιλάει ακόμη με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αλλά και ορισμένους Έλληνες. Στο γήπεδο άλλωστε, χαιρετήθηκε με τον Κούλη Δουρέκα, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στο σύλλογο.

Ο Μίλος Μάριτς έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Μας είπε πως έχει ακούσει καλά λόγια για τον Παπ Αμπού Σισέ, ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Απορούσε πως δεν έπαιξε πέρσι στην ομάδα και οδηγήθηκε σε δανεισμό στην Ιταλία.

Γνώριζε επίσης ότι αναμένονται εξελίξεις με τον Ανσαριφάρντ, ενώ όταν τον ρωτήσαμε για το τι λείπει από αυτόν τον Ολυμπιακό, ήταν κάθετος. «Νομίζω ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή, ένας που θα κάνει την διαφορά και θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα».

Και αυτή είναι η πραγματικότητα…

Διαβάστε επίσης

Δικαιώθηκε ο Ποντένσε!

Δικαιώθηκε ο Ποντένσε!

Η προσφυγή που είχε κάνει ο 23χρονος εξτρέμ στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της Πορτογαλίας, κατά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έγινε δεκτή.

Σπαράζει η ψυχή σου (video)

Σπαράζει η ψυχή σου (video)

Τι να σχολιάσεις… Το βίντεο από το «Κανάλι Ένα», σου ραγίζει την καρδιά, για το «αντίο» στον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη