Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαίνεται» με τα γήπεδα ο Μαρτίνς!

«Τρελαίνεται» με τα γήπεδα ο Μαρτίνς!
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 - 08:43
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Τρελάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, του γηπέδου στο Μπέρινγκεν. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα ήταν υπερβολή αν μπορούσε να έπαιρνε την ομάδα και να έφευγε. Έκανε πολλά παράπονα στους ανθρώπους της Σεντ Τρούιντεν, αλλά ήταν αργά.

Ακόμη και έτσι, όμως, ζητούσε να πέσει νερό στον χλοοτάπητα, φαινόταν πολύ… ξερός. Τι να κάνεις, όμως; Γήπεδο ειδικών συνθηκών, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε και στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να προσέχουν. Το φοβήθηκε πολύ…

Επισημάναμε και τις προηγούμενες ημέρες, πως ο Μαρτίνς ρίχνει μεγάλο βάρος στα γήπεδα. Θέλει να είναι σε καλή κατάσταση. Όχι αδίκως. Τον καταλαβαίνουμε για τα καλά μάλιστα… Έμαθε διαφορετικά και στην Πορτογαλία, η οποία μετά το Euro του 2004, έφτιαξε πολλά και καλά γήπεδα. Εδώ, θα δει κάτι γήπεδα να τον πιάνει η ψυχή του… Και όταν θα τα λέει, θα φαίνεται και… γραφικός για κάποιους, ότι θα αναζητεί δικαιολογίες.

Όλη η κουβέντα βλέπετε, είναι αν θα πάρουν λεφτά από τα τηλεοπτικά οι ομάδες και πόσα. Που στις υποχρεώσεις τους δεν είναι σωστοί, δεν λέει κανείς κουβέντα.

Τουλάχιστον το φιλικό που θα γίνει με την Γκενκ, θα γίνει σε γήπεδο χαλί. Έχει αλλάξει μάλιστα ο χλοοτάπητας στο «Luminus Arena», άρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα… Πολύ καλύτερα για την ακρίβεια.

Διαβάστε επίσης

Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό

Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 την Γκενκ, στο πιο δυνατό ματς της ομάδας στο Βέλγιο, σε ένα ματς… πρόβα για το Europa League . Live από το gavros.gr/NS1.

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον

Ο Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά με την απόκτηση του Δημήτρη Κλιγγόπουλου, τη στήριξή του σε νεαρούς Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Το προφίλ της Γκενκ

Το προφίλ της Γκενκ

Η «ακτινογραφία» της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό στο Βέλγιο.