Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις ΗΠΑ με τους «κόκκινους» ο Μάρκοβιτς

Στις ΗΠΑ με τους «κόκκινους» ο Μάρκοβιτς
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 - 13:54
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει εμφανιστεί πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι στα πρωτοσέλιδα για τον Ολυμπιακό, κάτι που αν μη τι άλλο δεν έχει συμβεί τυχαία. Πρόκειται, όμως, για μια περίπτωση που και δαπανηρή είναι και δύσκολη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Λίβερπουλ…

Το τονίζουμε αυτό, διότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ταξίδεψε χθες στις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στο International Champions Cup, στο οποίο προ τετραετίας (2014) είχε δώσει το παρών και ο Ολυμπιακός και μεταξύ των 29 παικτών που πήρε μαζί του ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται και ο Λάζαρ Μάρκοβιτς. Η Λίβερπουλ παίζει αύριο Κυριακή με την Ντόρτμουντ, στις 25 του μήνα με την Μάντσεστερ Σίτι και στις 28 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η συνέχεια της στη διοργάνωση (σ.σ. ολοκληρώνεται στις 12 Αυγούστου) θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα έχει στα παιχνίδια που προαναφέραμε.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, λοιπόν, το να προκύψει κάτι άμεσα για τον Μάρκοβιτς – όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα – δεν είναι κάτι απλό…

Διαβάστε επίσης

Στο «Luminus Arena» ο Θρύλος (pics)

Στο «Luminus Arena» ο Θρύλος (pics)

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το gavros.gr από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ.

«Νιώθω καλύτερα από ποτέ»

«Νιώθω καλύτερα από ποτέ»

Αυτό τόνισε σε ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάτι το οποίο άλλωστε φαίνεται από την πρώτη ημέρα που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.