Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλάρει για Αράο και Μεριά

Φουλάρει για Αράο και Μεριά
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 - 20:12
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά. Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν δυναμικά για να τελειώσουν άμεσα δύο υποθέσεις που τους απασχόλησαν εδώ και καιρό. Μετά και το φιλικό με την Γκενκ όπου φάνηκε πώς η ενίσχυση σε μεσαία γραμμή και άμυνα είναι αναγκαία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προχωρούν για να ολοκληρώσουν δύο κινήσεις ενίσχυσης. Του Βραζιλιάνου μέσου Γουίλιαν Αράο και του Τυνήσιου διεθνή αμυντικού Γιασίν Μεριά. Είναι ειλημμένη απόφαση να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό αυτές οι δύο περιπτώσεις.

Ο 26χρονος μέσος της Φλαμένγκο είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε νέες διαπραγματεύσεις με την Φλαμένγκο για να τελειώσουν με την απόκτησή του. Στα συν για το Θρύλο η επιθυμία του παίκτη να φύγει εκτός Βραζιλίας και να έρθει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στην ήπειρό μας. Κι όλα δείχνουν πώς η μεταγραφή αυτή θα κλείσει άμεσα.

Κάτι ανάλογο, όμως, ισχύει και με τον 25χρονο διεθνή, αμυντικό από την Τυνησία που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Θυμίζουμε ότι είχε έρθει στην Ελλάδα, ήταν μια… ανάσα από το να τελειώσει τη μετακίνησή του στους «ερυθρολεύκους», αλλά η Σφαξιέν είχε αλλάξει την τελευταία στιγμή τη στάση της και το θέμα, τότε, «χάλασε». Τώρα, όμως, ο σύλλογος από την Τυνησία είναι εκείνος που άνοιξε ξανά το θέμα. Βλέποντας πώς ο διεθνής αμυντικός θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πώς κι αυτή η μεταγραφή θα τελειώσει άμεσα, με τον Ολυμπιακό να αποκτά δύο παίκτες σε θέσεις που αναζητούσε την ενίσχυσή του.

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ του μηδέν...

Η ΑΕΚ του μηδέν...

Τρίτο φιλικό και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ακόμα αγνοεί τι σημαίνει γκολ!

Έτοιμος την κατάλληλη στιγμή

Έτοιμος την κατάλληλη στιγμή

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου, ενώ η Γκενκ στις 26 Ιουλίου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο πικ της προετοιμασίας, με διπλές προπονήσεις, ενώ οι Βέλγοι έχουν ήδη μονταριστεί.