Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Must smell like team spirit

Must smell like team spirit
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 10:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τα αγωνιστικά ζητήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν άρεσαν, τα... εξαντλήσαμε χθες. Ήταν εξάλλου αγωνιστικά θέματα που δεν περίμενε κανείς το ματς με τη Γκενκ για να τα διαπιστώσει. Καλό είναι ωστόσο να αναφερθούμε και σε... περιφερειακά ζητήματα του χθεσινού Ολυμπιακού που «χτύπησαν» άσχημα. Τι εννοούμε;

Σε μια ομάδα ΟΛΟΙ μαζί κερδίζουν και ΟΛΟΙ μαζί χάνουν. Δεν είναι, για να το πούμε κομψά, η σωστή νοοτροπία να βλέπεις παίκτες οι οποίοι την ώρα του παιχνιδιού σπεύδουν να τα ρίξουν ο ένας στον άλλο. Και το έκαναν ουκ ολίγοι αυτό. Δεν έχει σημασία ποιοί ήταν. Είδαν οι άνθρωποι της ομάδας, που είναι και οι πλέον αρμόδιοι για να επιληφθούν αν κρίνουν ότι πρέπει να το κάνουν.

Επαναλαμβάνουμε ωστόσο, σε μια ομάδα ΟΛΟΙ μαζί κερδίζουν και ΟΛΟΙ μαζί χάνουν. Και στο ματς με τη Γκενκ, για να παραφράσουμε κι ένα γνωστό τραγούδι, it didnt smell like team spirit.

Διαβάστε επίσης

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

Οι Τυνήσιοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gavros.gr, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο φιλικό με την Γκενκ, όμως σημασία έχει να είναι έτοιμος στις 9 Αυγούστου στον πρώτο του επίσημο αγώνα ενόψει της νέας σεζόν.