Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 10:18

Το βράδυ του Σαββάτου (21/07) το gavros.gr σας ενημέρωσε για τις μεταγραφικές κινήσεις που προχωράει ο Ολυμπιακός, φουλάροντας για την απόκτηση των Γιασίν Μεριά και Γουίλιαν Αράο.

Οι Τυνήσιοι επιβεβαιώνουν τον νέο κύκλο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σφαξιέν για τον Μεριά, τονίζοντας ότι η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Πιο συγκεκριμένα, η «Presse» και η «ar. Lemaghreb» επισημαίνουν ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς οριστική συμφωνία, υπογραμμίζοντας επίσης ότι η Σφαξιέν δεν διαψεύδει την ύπαρξη νέων διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα από την Τυνησία αναφέρουν:

«Οι επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Σφαξιέν οδηγούν προς οριστική συμφωνία. Ο ελληνικός σύλλογος έχει κάνει συνεπή προσπάθεια για να αποκτήσει τον παίκτη».

Η «ar. Lemaghreb» επισημαίνει:

«Η Σφαξιέν δεν διαψεύδει την ύπαρξη νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, που εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στους όρους της μεταγραφής και αφενός να αποπληρωθεί το ποσό σε δύο κι όχι τρεις δόσεις και αφετέρου να συμφωνηθεί ποσοστό μεταπώλησης 15% και όχι 10%».

Διαβάστε επίσης

Must smell like team spirit

Must smell like team spirit

Μικρές λεπτομέρειες, πέρα από το αγωνιστικό, που δεν «χτύπησαν» και τόσο ωραία.

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Όπως πρέπει, όταν πρέπει...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο φιλικό με την Γκενκ, όμως σημασία έχει να είναι έτοιμος στις 9 Αυγούστου στον πρώτο του επίσημο αγώνα ενόψει της νέας σεζόν.