Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε 21 δεύτερα και 8 πάσες

Σε 21 δεύτερα και 8 πάσες
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 11:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ήταν αρκετές οι στιγμές στο ματς με τη Γκενκ που προβλημάτισε ο Ολυμπιακός. Δημιουργικά έκανε ελάχιστα πράγματα, ανασταλτικά το σκορ «λέει» μόνο του πολλά. Μεταξύ των φάσεων που οι ερυθρόλευκοι δεν διαχειρίστηκαν σωστά στην αμυντική τους λειτουργία, θα σταθούμε σ' αυτή που έγινε στην έναρξη του β' ημιχρόνου.

Οι Βέλγοι ήταν στη σέντρα και κατάφεραν να φτάσουν σε θέση βολής ύστερα από μόλις 21 δεύτερα και 8 σερί πάσες μεταξύ τους δίχως ερυθρόλευκη «παρεμβολή». Από τη σέντρα του β' ημιχρόνου και μέχρι να βρεθεί παίκτης της Γκενκ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και στην ευθεία από το τέρμα ανενόχλητος, μεσολάβησαν μόλις 21 δεύτερα και 8 πάσες.

Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο προφανώς και στα επίσημα θα στοιχίζουν τέτοιες ολιγωρίες.

Διαβάστε επίσης

Η κούραση, η έτοιμη Γκενκ και η 9η Αυγούστου...

Η κούραση, η έτοιμη Γκενκ και η 9η Αυγούστου...

Ο Ολυμπιακός έβγαλε κούραση κόντρα στην φρέσκια Γκενκ, η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν, ώστε να είναι έτοιμοι στο δικό τους πρώτο επίσημο αγώνα για το Europa League.

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έχει αναχωρήσει από το Βέλγιο για το Έρμελο της Ολλανδίας, με τον Κώστα Καραπαπά να αναρτά μία φωτογραφία με το πούλμαν των Πειραιωτών, το οποίο συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα.

Σε γνώριμο έδαφος ο Ολυμπιακός...

Σε γνώριμο έδαφος ο Ολυμπιακός...

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Έρμελο της Ολλανδίας, σε ένα μέρος όπου έχουν επιλέξει αρκετές χρονιές για το «χτίσιμο» της ομάδας.