Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία...
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 14:25

Ο Ολυμπιακός, όπως σας ενημέρωσε το gavros.gr το βράδυ της χθεσινής ημέρας, Σάββατο (21/07) φουλάρει για την απόκτηση των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά για την ενίσχυση της ομάδας στον άξονα και στην άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειές τους τις τελευταίες ώρες για να ολοκληρώσουν και τις δύο αυτές μεταγραφές, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει και τους δύο παίκτες, πιστεύοντας ότι θα τον βοηθήσουν σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Φλαμένγκο για τον 26χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, αλλά και με την Σφαξιέν για τον 25χρονο διεθνή Τυνήσιο αμυντικό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Μάλιστα, στην περίπτωση του 2ου δημοσιεύματα από την Τυνησία επιβεβαίωσαν νωρίτερα το ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός με την Σφαξιέν είναι κοντά σε οριστική συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζοναι και όπως όλα φαίνονται θα έχουν αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα κλείσουν δύο θέσεις που χρειάζονταν ενίσχυση και μάλιστα με παίκτες που ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έχει αναχωρήσει από το Βέλγιο για το Έρμελο της Ολλανδίας, με τον Κώστα Καραπαπά να αναρτά μία φωτογραφία με το πούλμαν των Πειραιωτών, το οποίο συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα.

Η κούραση, η έτοιμη Γκενκ και η 9η Αυγούστου...

Η κούραση, η έτοιμη Γκενκ και η 9η Αυγούστου...

Ο Ολυμπιακός έβγαλε κούραση κόντρα στην φρέσκια Γκενκ, η οποία ξεκινάει σε λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν, ώστε να είναι έτοιμοι στο δικό τους πρώτο επίσημο αγώνα για το Europa League.