Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»

«Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - 15:07

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έδωσε το «παρών» στο Βέλγιο, στο γήπεδο όπου έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γκενκ στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Ο πρώην αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και νυν της Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova ήθελε να δει τους παλιούς του φίλους στην ομάδα και γι’ αυτό ταξίδεψε στο Βέλγιο. Επίσης, ανέφερε ότι είναι ευγνώμων και χαρούμενος για την αγάπη που συνεχίζει να δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι ταξίδεψε στο Βέλγιο για να δει τον Ολυμπιακό:

«Όταν έμαθα ότι η ομάδα (σ.σ. ο Ολυμπιακός) παίζει κάπου κοντά, ήθελα να έρθω να δω και τα παιδιά και την ομάδα. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, χάρηκα πολύ που είδα όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχα να δω πολύ καιρό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Γκενκ:

«Σίγουρα είναι μία ομάδα που έχει κάνει μεγαλύτερο χρόνο προετοιμασία από τον Ολυμπιακό. Η Γκενκ είναι πιο έτοιμη σε θέματα τακτικής και αντοχών. Για εμένα το σκορ δεν παίζει ρόλο, είτε ήταν 1-0, είτε ήταν 4-0 είναι φιλικά, όπου παίζουν και δοκιμάζονται παίκτες και συστήματα. Είναι πολλά πράγματα που είναι στη μέση οπότε εγώ δεν θέλω να μιλήσω για το σκορ. Αυτά τα φιλικά είναι ωραίο να γίνονται, βλέποντας και πως πηγαίνει η προετοιμασία. Από εκεί και πέρα ήταν ένα πολύ ωραίο φιλικό».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος εξακολουθεί να του δείχνει την αγάπη του:

«Είναι κάτι το οποίο εμένα με έχει στιγματίσει. Είναι πολύ συγκινητικό κάποιες φορές, όταν βλέπεις πως ο κόσμος έχει μία συμπάθεια προς το πρόσωπο σου και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων γι’ αυτό πραγματικά».

Για την ομάδα του, τη Μπάγερ Λεβερκούζεν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Είναι πολύ σπουδαίο για εμένα που βρίσκομαι εκεί, σε μία ομάδα που δίνει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές, να δείξουν το ταλέντο τους και να παίξουν. Αλλά είναι μία ομάδα αρκετά ανταγωνιστική και στο πρωτάθλημα και φέτος και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία...

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για την απόκτηση των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Στον δρόμο για την Ολλανδία ο Θρύλος! (pic)

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή έχει αναχωρήσει από το Βέλγιο για το Έρμελο της Ολλανδίας, με τον Κώστα Καραπαπά να αναρτά μία φωτογραφία με το πούλμαν των Πειραιωτών, το οποίο συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα.