Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «αδιάφοροι» θα τελειώσουν

Οι «αδιάφοροι» θα τελειώσουν
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 07:45

Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιόρν Ένγκελς γυρίζουν στην Αθήνα τη Δευτέρα και θα γυμνάζονται στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη μαζί με τους άλλους «κομμένους» που είναι εκεί. Τι σημαίνει αυτό; Πώς «τελείωσαν» από τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα είναι απλά και αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Οι «αδιάφοροι» θα τελειώσουν και δεν θα παραμείνουν στην ομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς με το «κόψιμο» του Γερμανού μεσοεπιθετικού, του Σέρβου επιθετικού και του Βέλγου αμυντικού έδειξε πώς δεν θα κρατήσει στην ομάδα παίκτες που δεν δίνουν το 100%. Δεν υπάρχουν περιθώρια για... πειράματα.

Από τη στιγμή που φορούν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος πρέπει να δίνουν διαρκώς τον καλύτερό τους εαυτό, να δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και να αποδεικνύουν ότι δικαίως είναι στο Θρύλο. Όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα, σε αυτές τις συνθήκες, δεν θα μένει.

Θα «τελειώνει» και θα συνεχίζει αλλού την καριέρα του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να κάνει το καλύτερο για την ομάδα, να φέρει παίκτες που θα βοηθήσουν πραγματικά, παίκτες που θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίκτες που θα ενδιαφέρονται να πηγαίνει καλά το σύνολο και δεν θα κοιτάζουν τον εαυτό τους!

Διαβάστε επίσης