Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η σκέψη μας και το μυαλό μας είναι εκεί»

«Η σκέψη μας και το μυαλό μας είναι εκεί»
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 - 23:38

Ορισμένοι θεωρούν ότι η Θύρα 7 έχει απλά οπαδικό ρόλο και τίποτα άλλο! Δεν τους κατηγορούμε, δεν ξέρουν! Ας μάθουν… Οι φωτιές και οι πυρκαγιές πλήττουν την Αττική, με ανθρώπους να χάνουν τη ζωή του και προκαλώντας καταστροφές σε περιουσίες!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, με μήνυμά τους μέσα από τη σελίδα τους στο facebook, καλούν όλο τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει, να το κάνει γιατί συνάνθρωποί μας υποφέρουν, έχουν ανάγκη από τη συνδρομή μας.

Το μήνυμα της Θύρας 7 αναφέρει «Στη σημερινή μέρα που χάνονται άδικα ζωές και καταστρέφονται περιουσίες δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Η σκέψη μας και το μυαλό μας είναι εκεί. Όσοι είναι κοντά στις περιοχές αυτές ΚΑΙ μπορούν ας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Υ.Γ: Το λιμεναρχείο της Ραφήνας ζητά βοήθεια από σκάφη-καΐκια για να μπορέσει να μεταφερθεί κόσμος από την παραλία «μάτι» και την Ραφήνα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει να τηλεφωνήσει στο λιμεναρχείο.

ΘΥΡΑ 7»

Διαβάστε επίσης

Το καλό με Αραό και Μεριά

Το καλό με Αραό και Μεριά

Απολύτως έτοιμοι να προσφέρουν αμέσως θα είναι οι δύο παίκτες εφόσον ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους στον Ολυμπιακό. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.