Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αράο συγκίνησε τη μικρή Λίβια με την κίνησή του! (vid)

Ο Αράο συγκίνησε τη μικρή Λίβια με την κίνησή του! (vid)
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 - 01:53

Ο Γουίλιαν Αράο είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που έρχεται στον Θρύλο για να βοηθήσει. Αλλά δείχνει πώς ξεχωρίζει και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Δίνοντας μεγάλη χαρά σε οπαδούς της Φλαμένγκο, όπως είχε κάνει με την μικρή Λίβια. Μια οπαδό της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο που ο 26χρονος μέσος με όσα της είπε και με το δώρο που της υποσχέθηκε, την έκανε να κλάψει από χαρά και συγκίνηση.

Σε συνάντηση του κόσμου με τους παίκτες, η μικρή του έδωσε κάτι φωτογραφίες και εκείνος «απάντησε» με μια κίνηση που έκανε τη νεαρό να δακρύσει από χαρά, για την πράξη του μέσου της αγαπημένης της ομάδας. Ακολουθεί ο διάλογος ανάμεσα στους δύο για να καταλάβετε πώς μια απλή κίνηση, μπορεί να στείλει ένα κοριτσάκι στα… ουράνια!

Γουίλιαν Αράο: «Γειά σου Λίβια, πώς είσαι;»

Λίβια: «Είπε το όνομά μου;»

Γ.Α.: «Όχι; Δεν είναι Λίβια;»

Λ.: «Ναι, παιδιά είπε το όνομά μου!»

Γ.Α.: «Θα έρθεις αύριο στο γήπεδο. Στον τελευταίο αγώνα ξέχασα να σου δώσω μια εμφάνιση γιατί έπρεπε να φύγω, καθώς είχαν χτυπήσει το χέρι μου. Αύριο θα σου τη δώσω. Θα της δώσω μια εμφάνιση, της το υποσχέθηκα»

Λ.: «Είδες τις φωτογραφίες;»

Γ.Α.: «Ναι τις είδα».

Λ.: «Σε ευχαριστώ πολύ, πραγματικά. Ο Θεός μαζί σου»

Γ.Α.: «Θέλει να μπεις μαζί μου αύριο στον αγωνιστικό χώρο; Θα μας δώσει τύχη και μετά μπορείς να κρατήσεις την εμφάνιση!»

Η μικρή οπαδός τα… έχασε. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και πώς να σταματήσει να κλαίει με δάκρυα χαράς. Λέγοντας μετά από λίγο: «Είμαι ενθουσιασμένη. Θα περπατήσω μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και θα μου δώσει την εμφάνισή του!»

Μια απλή κίνηση, μια εμφάνιση της Φλαμένγκο, που ήταν ένα πολύτιμο δώρο για την νεαρή οπαδό της βραζιλιάνικης ομάδας, τη Λίβια που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή, αυτό την ενέργεια του Γουίλιαν Αράο!

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με... αύρα Champions League!

Φιλικό με... αύρα Champions League!

Την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν, αντιμετωπίζει την Τρίτη το βράδυ (20:00, NS1 / live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός στο Ούντεν.

Παντού κοντά

Παντού κοντά

Η Θύρα 7 Ελβετίας θα έχει αρκετά εισιτήρια για τη ρεβάνς στο Swissporarena, στις 16 Αυγούστου.