Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το CNN για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού

Το CNN για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 16:05

Τον γύρο του κόσμου κάνει η πρωτοβουλία του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και της ΠΑΕ, για την προσφορά του 1 εκατομμυρίου ευρώ στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Μάλιστα, υπάρχει αναφορά και στο κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο CNN στην σπουδαία πρωτοβουλία του Θρύλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του CNN, αναφέρει:

«Κορυφαία Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα προσφέρει 1,1 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα των πυρκαγιών», αναφέρει στον τίτλο, ενώ στη συνέχεια του κειμένου παραθέτει:

«Ο Ολυμπιακός, Ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος και ο ιδιοκτήτης του, Ευάγγελος Μαρινάκης, προσφέρουν 1,1 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ 1 εκατομμύριο ευρώ), για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Τρίτη.

Επίσης, ανοίγουν λογαριασμούς τραπεζών ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να μπορέσουν να προσφέρουν και εκείνοι», αναφέρετε στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Μαρινάκης προσέφερε 1 εκατ. ευρώ»

«Ο κ. Μαρινάκης προσέφερε 1 εκατ. ευρώ»

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό ράδιο COPE, ο Ιμπαγάσα μίλησε για την τεράστια προσφορά του ηγέτη του Ολυμπιακού προς τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές στην Αττική.