Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 - 22:03
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Μεταξύ των κερδών του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με την Γκέζτεπε ήταν και η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 27χρονος παίκτης που επέστρεψε φέτος στο Θρύλο είναι σίγουρο πώς θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά του, ούτε πώς όταν θα βρει τα πατήματά του θα μπορέσει να δώσει πολλές λύσεις.

Στο ματς κόντρα στην τουρκική ομάδα τον είδαμε στη βασική ενδεκάδα, σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι ως εξτρέμ όπως επί το πλείστον στα προηγούμενα ματς που είχε αγωνιστεί και ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε χρησιμοποιήσει στα άκρα.

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ήταν αρκετά δραστήριος και μέσα στις φάσεις, συνεργάστηκε καλά με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά και τον Ανσαριφάρντ, ενώ έδειξε στον Πορτογάλο προπονητή του, πώς μπορεί να τον υπολογίζει και για τις δύο αυτές θέσεις.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πώς ο Φετφατζίδης έχει την κάθετη πάσα που μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες και το έκανε και στο ματς με τους Τούρκους. Όσο, δε, θα περνάει ο καιρός και θα βρίσκει ρυθμό, ολοένα και καλύτερος θα είναι.

Διαβάστε επίσης

Δεν πρέπει να χαλαρώνει ποτέ...

Δεν πρέπει να χαλαρώνει ποτέ...

Συγκέντρωση και προσοχή ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για να μην συμβαίνουν φάσεις όπως αυτή στις καθυστερήσεις.