Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... διασταύρωση του Ομάρ

Η... διασταύρωση του Ομάρ
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 - 20:55
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. Ένα... κεφάλαιο μόνος του. Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο παίκτης της πρώτης σεζόν στον Ολυμπιακό μπορεί να... σταθεί στις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης. Μετά τον τραυματισμό του ωστόσο φάνηκε να χάνει τη... φούρια του. Ήταν λογικό, ως ένα μεγάλο βαθμό τουλάχιστον. Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήταν πολύ εντάξει απέναντί του.

Όταν το καλοκαίρι του 2014 ήρθε ο Νορβηγός στην Ελλάδα από την άσημη γερμανική, Μπράουνσβαϊγκ, τον γνώριζαν λίγοι. Ο Ολυμπιακός ωστόσο τον πίστεψε και πόνταρε πάνω του. Γι' αυτό και κάποια στιγμή του ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο και του το έκανε ακόμα πιο πλουσιοπάροχο σε σχέση μ' αυτό που ήταν.

Πλέον ο 26χρονος Ομάρ είναι σε φάση επανεκκίνησης. Ο Ολυμπιακός την ίδια στιγμή χρειάζεται τον παίκτη της πρώτης σεζόν όχι εκείνον που δυσκολεύεται να βρει πατήματα και ρυθμό. Αναμφίβολα είναι θετικό ότι ο Νορβηγός μπακ έκανε καλή προετοιμασία με την ομάδα. Και βρισκόμαστε λοιπόν στην κρίσιμη... διασταύρωση. Μια διασταύρωση που μπορεί να οδηγήσει σε δύο κατευθύνσεις.

Είτε θα δοθεί ψυχή και σώμα στον Ολυμπιακό και θα γίνει άμεσα ο παίκτης που ήταν την πρώτη χρονιά, είτε θα αλλάξει… αέρα. Αναφορικά με το τελευταίο ενδεχόμενο, μανατζερικές πληροφορίες από την Αγγλία λένε ότι ο εκπρόσωπος του δεξιού μπακ του Θρύλου, υποστηρίζει πως έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από αγγλική ομάδα για τον παίκτη. Και σκέφτεται να την παρουσιάσει το συντομότερο στον Ολυμπιακό. Ο... μύθος λέει ότι αυτή η πρόταση είναι πραγματικά πολύ καλή, μεταξύ 4 και 5 εκατ. ευρώ!

Θα πιστέψουμε τον… μύθο και θα περιμένουμε την υλοποίηση ή θα πετάξουμε την πληροφορία στη… θάλασσα;

Διαβάστε επίσης

«Δεν μιλάμε με Μάρκοβιτς»

«Δεν μιλάμε με Μάρκοβιτς»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έβαλαν τέλος στα σενάρια από το εξωτερικό για τον Σέρβο εξτρέμ της Λίβερπουλ.