Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Θρύλου!

Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Θρύλου!
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 - 00:01

Ημέρα γενεθλίων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η 30ή Ιουλίου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει τη Δευτέρα τα γενέθλιά του. Κι αυτό που του ευχόμαστε όλοι στο gavros.gr είναι να είναι πάντα γερός και δυνατός.

Διότι από το 2010 που ανέλαβε τις τύχες της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, έχει συμβάλει ώστε ο σύλλογος διαρκώς να μεγαλουργεί, να γιγαντώνεται, να γράφει ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Κυριαρχία στην Ελλάδα, στην καλύτερη θέση στη βαθμολογία της UEFΑ που ήταν ποτέ. Με τον Ολυμπιακό να είναι ο σύλλογος που κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στο εξωτερικό. Με τις επιτυχίες του, των ομάδων του, των αθλητών και αθλητριών του, κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες.

Ταυτόχρονα, είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για την εκτόξευση του Ερασιτέχνη. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο, σε αυτή την 8ετία έχει γράψει πάρα πολλές «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του και θα συνεχίσει. Όμως, η δράση του δεν περιορίζεται μονάχα σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε όσους τον έχουν ανάγκη. Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την ανακοίνωση της προσφοράς του ενός εκατομμυρίου ευρώ ως οικονομική βοήθεια και στήριξη για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Μέσα σε αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν έντονη και η κοινωνική δράση των «ερυθρολεύκων».

Μην ξεχάσουμε τη δράση του Ολυμπιακού στη Μάνδρα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες πριν από μερικούς μήνες. Τα συσσίτια και η προσφορά στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες που ήταν φιλοξενούμενοι στο λιμάνι του Πειραιά σε ρουχισμό. Η συνεργασία με τη UNICEF και πολλές ακόμα φιλανθρωπικές δράσεις με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων που περνούν δύσκολα.

Γι’ όλα αυτά και πολύ περισσότερα μόνο ένα μπορούμε να ευχηθούμε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να είναι πάντα γερός και δυνατός και να συνεχίσει να κάνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που ξέρει. Να οδηγεί τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά γίνεται, προσφέροντας ανείπωτη χαρά στα εκατομμύρια οπαδούς του συλλόγου σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Ξανά δουλειά στο Ρέντη

Ξανά δουλειά στο Ρέντη

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστέφουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις.