Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπρέντφορντ τέλος για Μπιόρν

Μπρέντφορντ τέλος για Μπιόρν
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 - 08:39

Τις προηγούμενες ημέρες ήταν πολλά τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφορικά με τον Μπιόρν Ένγκελς και το ενδιαφέρον της Μπρέντφορντ. Κάποια στιγμή μάλιστα γράφτηκε στο Νησί πώς η συγκεκριμένη ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό που έφτανε τα 4 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο αμυντικό.

Αυτό, όμως, δεν ίσχυε και οι άνθρωποι του Θρύλου το διέψευσαν άμεσα. Όμως το ενδιαφέρον της Μπρέντφορντ ήταν υπαρκτό. Βάσει των τελευταίων εξελίξεων, όμως, δεν υφίσταται πλέον... Κι αυτό διότι ο αγγλικός σύλλογος είναι μια... ανάσα από την απόκτηση του Ζουλιάν Ζανβιέ από την Ρεμς.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι στην Αγγλία και τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον τις περάσει με επιτυχία, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί έναντι £1.8 εκατομμυρίων, δηλαδή λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια σε ευρώ.

Με τον 26χρονο στόπερ να μετακομίζει από την Ρεμς στην Μπρέντφορντ. Όσον αφορά στον Ένγκελς, όπως λένε στην Αγγλία, οι επαφές με τον Ολυμπιακό δεν απέδωσαν και συνεχίζει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς....

Διαβάστε επίσης