Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο των επόμενων κινήσεων

Το πλάνο των επόμενων κινήσεων
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 01:50

Στις 9 Αυγούστου υπάρχει το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με αντίπαλο την Λουκέρνη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον χρόνο και τις συνθήκες να μην επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να κάνει, άμεσα, πολλές κινήσεις στο κομμάτι της ενίσχυσης για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Η λίστα που θα σταλεί τις επόμενες ημέρες στην UEFA θα περιλαμβάνει τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ελβετούς. Αλλά το ζήτημα είναι πώς θα υπάρχει δυνατότητα για αλλαγές σε αυτή. Πόσες! Μόλις μια ως την παραμονή του πρώτου ματς, δηλαδή ως τις 8 Αυγούστου.

Άρα με δεδομένο ότι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή τους «ερυθρόλευκους» είναι η θέση του αμυντικού χαφ, εκεί έχει πέσει το βάρος για άμεσα! Αυτό ήταν και το βασικό θέμα της συνάντησης, του meeting, που είχε το απόγευμα της Δευτέρας Πορτογάλος στο Ρέντη με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο.

Η προσπάθεια θα γίνει για να κλείσει το θέμα με το κεντρικό χαφ τώρα, ενώ παράλληλα θα συνεχίζονται οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις για τις άλλες θέσεις που ψάχνουν παίκτες οι «ερυθρόλευκοι» για να ενισχυθούν. Όλα τα υπόλοιπα θα πάνε λίγο πιο πίσω σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωσή τους και όχι τις συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη. Αλλά το πλάνο περιλαμβάνει περαιτέρω ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης

Η ευρωπαϊκή λίστα

Η ευρωπαϊκή λίστα

Ως τη 01:00 του Σαββάτου (04/08) πρέπει να στείλει ο Ολυμπιακός στην UEFA τη λίστα για τα ματς με την Λουκέρνη.