Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη» στήριξη στους πληγέντες, με ουσιαστικά έργα και πράξεις!

«Ερυθρόλευκη» στήριξη στους πληγέντες, με ουσιαστικά έργα και πράξεις!
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 19:09

Στις 24 Ιουλίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της είχε ενημερώσει πώς ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο σύλλογος προσφέρουν 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει πώς θα ξεκινούσαν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε Ελληνικές τράπεζες, ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Την Τρίτη 31 Ιουλίου έγινε η αρχή, όπως αναφέρει η νέα ανακοίνωση από την πλευρά της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Ήδη άνοιξε ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, ώστε όποιος το επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Σε συνέχεια της προσφοράς του 1.000.000 Ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε ο ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό λογαριασμού IBAN GR9501101900000019000495226.

Είναι η στιγμή, που όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περισσότερο από ποτέ δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βίωσαν την καταστροφή, με ουσιαστικά έργα και πράξεις, για τα οποία θα ενημερώνονται οι φίλαθλοί μας».

Διαβάστε επίσης

Η λύση του Βελγίου

Η λύση του Βελγίου

Ο Ένγκελς δεν έχει κάτι άλλο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού.

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά για εκείνους που ειρωνεύτηκαν την προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.