Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η λύση του Βελγίου

Η λύση του Βελγίου
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 19:33

Μετά το φινάλε στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για την Μπρέντφορντ, που επέλεξε άλλον παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ο Μπιόρν Ένγκελς ψάχνει να δει τι θα κάνει. Με τον Βέλγο αμυντικό που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 24χρονος αμυντικός πλέον έχει αρχίσει και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί.

Κι αυτό διότι δεν έχει αυτή τη στιγμή κάτι άλλο σοβαρό στα… χέρια του. Κοιτάζει λοιπόν, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, να δει τι μπορεί να βρει στην πατρίδα του που να τον καλύπτει. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, τον πρώτο λόγο τον έχει η Μπριζ.

Η πρώην ομάδα του μπορεί να «ματσάρει» την όποια πρόταση δεχθεί ο παίκτης από άλλον σύλλογο του Βελγίου. Αν προσφέρει το ίδιο ποσό με τα χρήματα που δίνουν οι άλλοι ενδιαφερόμενο, θα πάρει εκείνη τον παίκτη βάσει τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», όταν εκείνοι απέκτησαν τον Βέλγο αμυντικό.

Διαβάστε επίσης

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά για εκείνους που ειρωνεύτηκαν την προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.