Ντουντούκα
Στα αστέρια πάμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 20:53

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Με την προσφορά του ενός εκατομμυρίου από τον ηγέτη του Θρύλου και τον σύλλογο, ενώ την Τρίτη άνοιξε και ο ειδικός λογαριασμός για να βοηθήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού κι όπως άλλος το επιθυμεί τους συνανθρώπους μας που έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο αυτές τις ημέρες. Αλλά ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν! Έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Ξεφτιλίζονται με τη στάση τους, τις κινήσεις τους. Ειρωνεύονται την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Θρύλου. «Ξεφτίλες παπαγάλοι των Τζανακόπουλων αυτού του τόπου» που αντί να κοιτάξουν ότι με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθούν όλοι αυτοί που έχουν υποφέρει, αφήνουν χυδαία υπονοούμενα πώς η βοήθεια δεν είναι ουσιαστική, αλλά επικοινωνιακή! Με τον Κώστα Καραπαπά να τους βάζει στη θέση του

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για όλα αυτά επισημαίνοντας δύο βασικά ζητήματα. Πώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ότι είναι να κάνουν το κάνουν μόνοι τους. Κι αυτό διότι «όπου μπλέκουμε με το δημόσιο πέφτει η βοήθεια μας σε τοίχο», ενώ σε ό,τι αφορά όλους αυτούς που κυβερνούν, αλλά είναι «κοπρίτες με εξουσία» σχολίασε πώς «δεν μπορείτε να εμφανιστείτε στον λαό ούτε να περπατήσετε ανάμεσα στους πολίτες...»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά: «Κρατιέμαι εδώ και ημέρες (από σεβασμό στους ανθρώπους που υπέστησαν την τραγωδία) για να μην αναφερθώ σε κάποιους ξεφτίλες παπαγάλους των Τζανακόπουλων αυτού του τόπου που τόλμησαν να ειρωνευτούν την προσφορά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, στους πυρόπληκτους.

Έφτασαν στο υπέρτατο όριο της ξεφτίλας και ειρωνεύτηκαν και άφησαν και χυδαία υπονοούμενα. Ότι είναι επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική η βοήθεια. Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας. Αλλά τι περιμένεις; Εδώ υπήρχαν στις 19:00 ΝΕΚΡΟΙ και πτώματα που επέπλεαν, ζωές καμένες και ο άλλος, πρωθυπουργός λένε, έγραφε στις 23:00 σε on air σύσκεψη και σε... μπλοκάκι ταβέρνας πότε θα φύγουν αεροπλάνα την άλλη μέρα. Ότι... και καλά το ελέγχει επιχειρησιακά το κακό... Σε κάτι αρθογράφους της ντροπής, της Αυγής (πως την καταντήσατε έτσι) και στα συριζανέλ τρολ που κατακλύζουν τα social media θέλω να πω το εξής:

Όλα έχουν ένα όριο. Έχουμε βοηθήσει τόσους ανθρώπους.

Αφήστε εμάς. Σκεφτείτε το δικό τους πικρό γέλιο.

Σε 8 χρόνια ο Μαρινάκης έχει δώσει σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχουμε δημοσιοποιήσει ούτε το 1/10! Ελάτε στην ΠΑΕ να σας δείξω ότι θέλετε...

Ρωτήστε για παράδειγμα τους τελευταίους που ένιωσαν την συμπαράσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ηγέτη του, τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας να σας πούν...

Μόνο όπου μπλέκουμε με το δημόσιο πέφτει η βοήθεια μας σε τοίχο! Για αυτό μάθαμε και τα κάνουμε ΟΛΑ μόνοι μας.

ΜΟΝΟΙ μας και με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαμε και προσφέραμε δεκάδες χιλιάδες μερίδες φαγητό, πραγματικό μαγειρεμένο φαγητό στους πρόσφυγες στο Λιμάνι, όταν οι ΜΚΟ και οι Συριζαίες έδιναν στους ανθρώπους φαΐ για σκύλους! Για να αρπάζουν τις επιχορηγήσεις από την Ευρώπη. Αλλά αυτά δεν τα είδαν οι Συριζανέλ μισθοδοτούμενοι. Όπως δεν είδαν τι έγινε στη Μάνδρα.

Όλα ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ χωρίς να μπλέξουμε σε γρανάζια της γελοίας και επικίνδυνης κυβέρνησης σας! Όποτε μπλέξαμε περιμένουμε να μάθουμε που πήγε η βοήθειά μας...

Μου στέλνετε εκατοντάδες μηνύματα. Όλα λένε το ίδιο: «Κώστα, μπράβο στον Πρόεδρο μας αλλά να πιάσουν τόπο. Μη τα δώσετε σε κράτος, σε δήμους. Κάντε τα εσείς...»!!!

Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα πάντα. Είναι πολλά και αυτά που δεν μπορώ να πω για την καθημερινή στήριξη στους ανθρώπους...

Αλλά σας είπα. Ποιός θα μας κρίνει; Αυτοί που έκαψαν και ξεπούλησαν τη χώρα; Αυτοί που δεν έχουν κολλήσει ένσημο στη ζωή τους θα ειρωνευτούν αν και πόσο βοηθάει ο Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Εδώ έβαλαν να γράφουν για τη UNICEF HELLAS επειδή δεν ήξεραν ότι η μεγαλειώδης συμφωνία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η προσφορά του από την οποία σώθηκαν 50,000 και πλέον παιδάκια, ήταν με τα κεντρικά της UNICEF διεθνώς και δεν είχαμε καμμιά συναλλαγή με την ελληνική επιτροπή. Ξεφτιλίστηκαν, το βούλωσαν, αλλά μένει το συμπέρασμα. Δεν τους νοιάζουν τα παιδάκια που σώθηκαν, τους νοιάζει να χτυπήσουν τον Μαρινάκη!

Και να σας πω και κάτι; Όλοι εμείς κάτι κάναμε στη ζωή μας, κάτι χτίσαμε. Από μια πέτρα και ένα έντυπο μέχρι βαπόρια ολόκληρα. Εσείς τι έχετε κάνει στη ζωή σας για να μας κρίνετε. Δέκα κοπρίτες που διαδήλωναν μόνο και τώρα πούλησαν αυτά τα οποία υποτίθεται πίστευαν. Μόνο καίγατε και ρημάζατε.

Τα ίδια και τώρα. Κοπρίτες με εξουσία.

Άντε λοιπόν. Όποιος από τους Συριζανέλ θέλει να μάθει πως βοηθάμε και που πηγαίνει η βοήθεια, κάντε μια βόλτα στη Μάνδρα.

Αλλά ξέχασα. Δεν μπορείτε να εμφανιστείτε στον λαό ούτε να περπατήσετε ανάμεσα στους πολίτες... Μόνο σε περιοχές αποκλεισμένες από ανθρώπους. Μόνο σε περιοχές αποκλεισμένες από σιδερόφρακτες διμοιρίες θα περπατάτε αμέριμνοι... Και γυμνοί από αξιοπρέπεια...»

Διαβάστε επίσης

Η λύση του Βελγίου

Η λύση του Βελγίου

Ο Ένγκελς δεν έχει κάτι άλλο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού.