Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα όργια της... εξυγίανσης Μελισσανίδη άρχισαν από τα φιλικά! (vid)

Τα όργια της... εξυγίανσης Μελισσανίδη άρχισαν από τα φιλικά! (vid)
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 21:33

Τα όργια της… εξυγίανσης Μελισσανίδη συνεχίζονται. Μετά την περσινή σεζόν, για τη νέα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς. Από τα τέλη Ιουλίου. Από τα φιλικά. Όπως η φάση που έγινε στο 46' του φιλικού της ΑΕΚ με τη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ. Διαιτητής ο Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας, επόπτης που ελέγχει τη φάση ο Ευθυμιάδης από την ΕΠΣ Πιερίας.

Με τον Σερντάρ να σκοράρει για την τουρκική ομάδα, σε μια φάση που τον καλύπτουν τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ και το σκορ θα γίνονταν στο ΟΑΚΑ 1-2. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις! Τι να λέμε τώρα; Για να παίρνουν όλοι μια πρόγευση για αυτά που θα επακολουθήσουν. Όχι τίποτα άλλο, η… εξυγίανση καλά κρατεί!

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πώς για ένα τέτοιο ματς έφεραν διαιτητή και βοηθούς από απόσταση περισσότερη από 350 χιλιόμετρα. Και να έχουν και τόσο κακή απόδοση όλοι τους.

Ειδικά ο Ευθυμιάδης που μετρά αντίστροφα για να εγκαταλείψει τη διαιτησία καθώς είναι 45 χρονών και στα τέλη Δεκέμβρη αποχωρεί την ενεργό διαιτησία. Παρόλα αυτά τον κράτησαν στους πίνακες, ενώ έβγαλαν νεότερους που δεν είχαν δημιουργήσει θέματα, ενώ εκείνος είχε θέματα με τις λανθασμένες υποδείξεις του, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Απόδειξη όλων των παραπάνω ότι ο Σιδηρόπουλος (σ.σ.: τον είχε στην ομάδα για την Ευρώπη) τον... υποβίβασε και τον έκανε τέταρτο, καθώς στο Champions League οι τέταρτοι είναι βοηθοί!

Διαβάστε επίσης

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

«Οι άνθρωποι δεν έχουν όριο ξεφτίλας»

Η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά για εκείνους που ειρωνεύτηκαν την προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Η λύση του Βελγίου

Η λύση του Βελγίου

Ο Ένγκελς δεν έχει κάτι άλλο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού.