Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάντα είναι καλό να γυρίζεις “σπίτι” σου»

«Πάντα είναι καλό να γυρίζεις “σπίτι” σου»
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 - 23:41

Η ώρα για το πρώτο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19 έφτασε. Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λεγανές.

Όλοι οι παίκτες του Θρύλου, παλαιοί και νέοι, περιμένουν πώς και πώς την ώρα που θα μπουν στο γήπεδο, στον αγωνιστικό του «Κάστρου» του Πειραιά και να αγωνιστούν μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Για τους παλαιούς, όμως, έχει μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός πόσταρε στο Instagram stories του λογαριασμού του μια φωτογραφία-σκίτσο.

Η οποία απεικονίζει έναν πατέρα και τον γιό του. Ο μικρός φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 7 και ο πατέρας του δείχνει στο βάθος που είναι το Καραϊσκάκη.

Με το σχόλιο του επιθετικού του Ολυμπιακού να είναι «Always good to be back home», δηλαδή «Πάντα είναι καλό να γυρίζεις “σπίτι” σου»!

Διαβάστε επίσης

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Βελτίωση της πρότασης που έχει κατατεθεί για τον Βέλγο αμυντικό φέρονται να περιμένουν στον Ολυμπιακό, ώστε να τον παραχωρήσουν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Η προσμονή τέλειωσε...

Η προσμονή τέλειωσε...

Μετά από τρεις μήνες ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ανυπομονησία των ΓΑΥΡΩΝ έφτασε στο τέλος.