Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετάρτη πρωί στο Ρέντη

Τετάρτη πρωί στο Ρέντη
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 02:00

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λεγανές στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Αλλά το πρωί υπάρχει κανονικό προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα γυμνάσει τους παίκτες του, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Δεν θα είναι προπόνηση πολύ έντονη, αλλά είναι σίγουρο είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα δουλέψει ορισμένα πράγματα. Δηλαδή κυρίως στημένα και φάσεις στατικές σε άμυνα και επίθεση. Αυτά δηλαδή που θα περιμένει από τους παίκτες του να εφαρμόσουν και το βράδυ κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο 48χρονος προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς αυτό από την Τρίτη. Οι ημέρες για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν πλησιάζουν και δεν θέλει να χάσει ούτε μια προπόνηση, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμη για την πρώτη αναμέτρηση με τη Λουκέρνη (09/08, 21:00).

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο τεστ

Το τελευταίο τεστ

Τη Λεγανές αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21:00, NS1 - live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός, 8 ημέρες πριν το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη.

Η προσμονή τέλειωσε...

Η προσμονή τέλειωσε...

Μετά από τρεις μήνες ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ανυπομονησία των ΓΑΥΡΩΝ έφτασε στο τέλος.

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Διαπραγματεύσεις για Ένγκελς

Βελτίωση της πρότασης που έχει κατατεθεί για τον Βέλγο αμυντικό φέρονται να περιμένουν στον Ολυμπιακό, ώστε να τον παραχωρήσουν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.