Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πομπλέτε»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πομπλέτε»
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 03:08
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το θέμα του μέσου είναι στην πρώτη… γραμμή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν παίκτη και θέλουν να τελειώσουν με την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ένα νέο όνομα που εμφανίστηκε είναι αυτό του Χερόνιμο Πομπλέτε. Ο 25χρονος μέσος της Μετς και πρώην της αργεντίνικης Κολόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ράδιο Νασιονάλ AM540, της Σάντε Φε, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον αμυντικό μέσο της γαλλικής ομάδας. Να σημειώσουμε πώς δεν είναι μονάχα οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον παίκτη, αλλά το ίδιο ισχύει για δύο ομάδες στην Αργεντινή. Την Ράσινγκ και τον Ροσάριο Σεντράλ.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως 8άρι, αλλά και ως δεξί χαφ πήγε το περασμένο καλοκαίρι από την Κολόν στη Γαλλία, στη Μετς. Εκεί μέτρησε 25 ματς στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων στα 17 ήταν βασικός. Φέτος έχει ήδη μια συμμετοχή, στην πρεμιέρα της 2ης κατηγορίας στη Γαλλία, αγωνιζόμενος στο εκτός έδρας ματς της 30ής Ιουλίου, στην έδρα της Μπρεστ.

Κάτι που σημαίνει πώς ο παίκτης, εάν ισχύουν όλα αυτά που αναφέρουν οι συμπατριώτες του, είναι έτοιμος αφού η Ligue 2 έχει ήδη ξεκινήσει. Δηλαδή είναι έτοιμος σε ό,τι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας και εάν τον αποκτούσε ο Ολυμπιακός θα έμπαινε άμεσα στην ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μπορούσε να τον υπολογίζει με το… καλημέρα.

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο τεστ

Το τελευταίο τεστ

Τη Λεγανές αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21:00, NS1 - live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός, 8 ημέρες πριν το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη.

Η προσμονή τέλειωσε...

Η προσμονή τέλειωσε...

Μετά από τρεις μήνες ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ανυπομονησία των ΓΑΥΡΩΝ έφτασε στο τέλος.