Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς…

Οι σκέψεις του Μαρτίνς…
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 08:25

Οκτώ ημέρες πριν το ματς με τη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λεγανές (01/08, 21:00), σε μια αναμέτρηση που έχει τον χαρακτήρα της τελικής -αγωνιστικής- «πρόβας» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ορισμένες σκέψεις και είναι αρκετά πιθανό να τις δούμε να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και στα πρόσωπα. Διότι σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι εξής παίκτες...

Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, με τον Ελαμπντελαουί δεξιά και τον Τσιμίκα αριστερά. Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο 48χρονος τεχνικός έχει κατά νου να ξεκινήσει με τους Βούκοβιτς και Μιράντα, καθώς ο Μεριά δεν είναι ακόμα έτοιμος και δουλεύει για να προλάβει το ματς με την ελβετική ομάδα.

Στον κεντρικό άξονα ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά έχουν τον πρώτο λόγο. Στις πτέρυγες θα δούμε, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε. Ο Φορτούνης σε ρόλο επιτελικό και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης, στο σύστημα 4-2-3-1 που αποτελεί τη βασική επιλογή του Πορτογάλου.

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο τεστ

Το τελευταίο τεστ

Τη Λεγανές αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21:00, NS1 - live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός, 8 ημέρες πριν το πρώτο ματς με τη Λουκέρνη.