Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσφυγή της Σπόρτινγκ και στο CAS!

Προσφυγή της Σπόρτινγκ και στο CAS!
Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 - 18:47

Στις 20 Ιουλίου το Διαιτητικό Δικαστήριο στην Πορτογαλία δικαίωσε τους Ντανιέλ Ποντένσε, Ρουί Πατρίσιο και Ζέλσον Μαρτίνς στην «αντιπαράθεση» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι τρεις παίκτες είχαν ζητήσει να επικυρωθεί τελεσίδικα το θέμα της αποχώρησής τους από τα «λιοντάρια» μετά την επίθεση στους παίκτες, στο προπονητικό κέντρο, λίγο πριν το τέλος της περασμένης σεζόν. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών.

Οι τρεις είχαν κάνει μονομερή καταγγελία της σύμβασης και βάσει όσων είχαν συμβεί, δικαιώθηκαν 100%! Ο μεν Ποντένσε συνεχίζει στον Ολυμπιακό, ο Ρουί Πατρίσιο στην Αγγλία και την Γουλβς, ενώ ο Ζέλσον Μαρτίνς στην Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την Σπόρτινγκ να το… συνεχίζει. Παρότι το Διαιτητικό Δικαστήριο στην Πορτογαλία δικαίωσε τους ποδοσφαιριστές, ο σύλλογος της Λισαβόνας πλέον προσέφυγε στο CAS για να ακυρωθεί η απόφαση των πορτογαλικών πειθαρχικών οργάνων.

Και όχι μόνο αυτό. Ζητά να λάβει συνολικά 197 εκατομμύρια ευρώ από τους τρεις συλλόγους για τους παίκτες. Οι απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας είναι 101.000.000€ από την Ατλέτικο για τον Ζέλσον Μαρτίνς, 56.000.000€ από την Γουλβς για τον Ρουί Πατρίσιο και 40.000.000€ από τον Ολυμπιακό για τον Ντανιέλ Ποντένσε! Όλα αυτά στις προσφυγές που έχει κάνει η Σπόρτινγκ στη FIFA κατά των τριών παικτών και των ισάριθμων συλλόγων που πλέον έχουν μεταγραφεί!

Πάντως με όσα αναφέρει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Πορτογαλίας και τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για την ομάδα της Λισαβόνας, είναι σχεδόν απίθανο το CAS να πάρει μια απόφαση υπέρ της Σπόρτινγκ!

Διαβάστε επίσης