Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχει» το θέμα του χαφ ο Ολυμπιακός

«Τρέχει» το θέμα του χαφ ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 - 00:52

Η απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή έχει μπει σε πρώτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την απόκτηση μέσου προκειμένου να μπορέσουν να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή λίστα για τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Μια περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του 27χρονου Βραζιλιάνου χαφ Γκιγιέρμε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και έτσι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Γκιγιέρμε προέρχεται από μια αρκετά γεμάτη σεζόν έχοντας με την «Ντέπορ» 33 ματς την περυσινή χρονιά.

Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής ο οποίος εξετάζεται. Ένα άλλο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και δεν διαψεύδεται από τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Κλαούντιο Γιάκομπ. Ο Αργεντινός μέσος συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και «ψάχνεται» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, ο 31χρονος περιμένει μέχρι τις 9 Αυγούστου να δει αν θα βρει κάποιο συμβόλαιο από ομάδα της Premier League καθώς αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία για μεταγραφές στο νησί.

Διαβάστε επίσης