Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δε βρίσκεται ούτε στο 50% του ο Ποντένσε»

«Δε βρίσκεται ούτε στο 50% του ο Ποντένσε»
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 - 10:00

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν στη φετινή μεταγραφική περίοδο από τον Ολυμπιακό και πιστεύουν πολύ σε αυτόν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος άσος έχει δείξει ήδη από τα πρώτα φιλικά ματς με τους «ερυθρόλευκους» κάποια από τα στοιχεία που διαθέτει, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού του Θρύλου με την Λεγανές ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να τόνισε σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ότι ακόμη δεν βρίσκεται ούτε στο 50% του, έχοντας ακόμη πολλά να δώσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής των Πειραιωτών πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του συμπατριώτη του και γνωρίζει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο φετινό Ολυμπιακό. Ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100%, όπως υπογράμμισε ο Μαρτίνς, κάτι το οποίο είναι όμως φυσιολογικό, αφού απείχε από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν έρθει στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του και όταν φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα όλοι στην ομάδα είναι σίγουροι ότι θα κάνει τη διαφορά, ανεβάζοντας την ποιότητα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Στέλνει τη λίστα στην UEFA

Στέλνει τη λίστα στην UEFA

Ο Ολυμπιακός θα δηλώσει κατά τη διάρκεια της μέρας στην UEFA την ευρωπαϊκή τη λίστα για τα ματς με την Λουκέρνη.