Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ασταμάτητη προσφορά βοήθειας

Ασταμάτητη προσφορά βοήθειας
Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 - 15:00

Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Η στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική συνεχίζεται. Μετά λοιπόν την προσφορά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αλλά και του ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη του 1 εκατομμυρίου ευρώ, ανοίχθηκε ένας νέος λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι, σε συνέχεια των δράσεών μας και μετά την προσφορά του 1.000.000 ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε λογαριασμός και στην Τράπεζα Πειραιώς, με IBAN: GR25 0172 1080 0051 0809 2398 823.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι υπέφεραν και υποφέρουν από τις φονικές πυρκαγιές. Πυρκαγιές οι οποίες πήραν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες και να προσφέρουμε, ο ένας στον άλλον, βοήθεια και στήριξη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες υπήρξε και το άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική τράπεζα.

Διαβάστε επίσης

«Πωλείται ο Γκιγιέρμε»

«Πωλείται ο Γκιγιέρμε»

Προς πώληση είναι ο Βραζιλιάνος όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντεθ.

«Βγαίνει» η λίστα

«Βγαίνει» η λίστα

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (03/08) ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει κάνει γνωστή την λίστα των ποδοσφαιριστών για τα ματς με την Λουκέρνη.