Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει για την ενίσχυση στον άξονα...

Προχωράει για την ενίσχυση στον άξονα...
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018 - 01:14

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό μπορεί να βρίσκεται στα ματς με την Λουκέρνη, τα οποία πλησιάζουν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν τρέχουν για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός χαφ που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του συλλόγου, με το όνομα του Γκιγιέρμε να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Οι άνθρωποι του Θρύλου, φυσικά, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στον άξονα, (υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον για τους Ρέσιο και Ογκού) με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να είναι αυτή που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε κάθε περίπτωση για την απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει όσα χρειάζονται στον Πέδρο Μαρτίνς στο χώρο του κέντρου.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Πειραιώτες δήλωσαν τη λίστα τους στην UEFA για τα ματς με την Λουκέρνη, όμως, έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αλλαγές 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου ματς με τους Ελβετούς. Κάτι το οποίο σημαίνει, ότι αν ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή από τους «ερυθρόλευκους» μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, μπορεί να υπάρξει αλλαγή στη συγκεκριμένη λίστα.

Διαβάστε επίσης