Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στήριξη και φωνή από το πρώτο λεπτό!

Στήριξη και φωνή από το πρώτο λεπτό!
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 - 22:09

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Φορτούνης έκαναν αναφορά στον κόσμο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Λουκέρνη. Περιμένουν από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να γεμίσουν το γήπεδο και να είναι στο πλευρό της ομάδας, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ειδικά ο Πορτογάλος σημείωσε πώς αποτελεί πλεονέκτημα ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του.

Είναι σίγουρο πώς ακόμα κι αν είμαστε στις 9 Αυγούστου -την Πέμπτη που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς- ο κόσμος θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης». Θα είναι στο πλευρό της ομάδας για να της δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να πετύχει το στόχο της. Να φτάσει στη νίκη κι αν είναι εφικτό, αυτή να συνδυαστεί με σκορ πρόκρισης.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πώς όσοι βρεθούν στο γήπεδο πρέπει να δείξουν από την αρχή του ματς τη στήριξή τους στην ομάδα. Με φωνές και χειροκρότημα. Η Λουκέρνη είναι μια ομάδα που μπορεί να την νικήσει ο Ολυμπιακός, αλλά έχει το αβαντάζ του καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού.

Όμως ο κόσμος μπορεί να το αντισταθμίσει αυτό το σημείο και να δώσει την ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για να πετύχουν και νίκη και σκορ πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης

Το «Κάστρο» του Θρύλου

Το «Κάστρο» του Θρύλου

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League.