Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα της πρεμιέρας

Η ενδεκάδα της πρεμιέρας
Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 - 23:58

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πώς κόντρα στην Λουκέρνη θα ξεκινήσουν οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα του φιλικού με τη Λεγανές. Δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του.

Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, ακόμα κι αν έχει κάνει μια σχετική τοποθέτηση ο προπονητής της ομάδας.

Πάντως, βάσει όσων δήλωσε και των δοκιμών στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι έντεκα που έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν είναι οι εξής.

Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Ελμπαντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Στον κεντρικό άξονα οι Μπουχαλάκης και Καμαρά. Την τριάδα μπροστά τους θα αποτελούν οι Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε στις πτέρυγες, ενώ ο Φορτούνης θα είναι σε ρόλο επιτελικού. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε μια… έκπληξη έστω και την τελευταία στιγμή. Όλα είναι πιθανά κι αυτό θα φανεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση με τη Λουκέρνη, δηλαδή στις 21:00.

Διαβάστε επίσης