Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 25 Αυγούστου

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 25 Αυγούστου
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 18:34

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μετά και την κλήρωση, αλλά και όσα συζητήθηκαν και ειπώθηκαν κατά διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Super League, η σέντρα θα γίνει κανονικά το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, που αποτελούσε το τελευταίο «εμπόδιο» για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μετά και τη συμφωνία με τη Δημόσια Τηλεόραση, που οριστικοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, κάτι που σημαίνει πώς όλες οι ομάδες έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, άρα δεν υπήρχε πια θέμα για να μην ξεκινήσει η σεζόν.

Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με την ΕΡΤ, αλλά από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμφωνία, δεν υπήρχε άλλο θέμα για να μην ξεκινήσει η Superleague.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε το τοπίο σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Το πλάνο είναι τη σεζόν 2019-20 να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Αυτό σημαίνει πώς θα πέσουν 3 ομάδες στη Football League και θα ανέβει μια στη Super League. Παραμένει σε εκκρεμότητα το εάν θα συμφωνήσει η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας.

Εάν υπάρξει διαφωνία, τότε θα παρέμβει η ΕΠΟ και θα επιδιώξει να λύσει το θέμα.

Με τη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας να αναφέρει: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή».

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα με τη Λουκέρνη

Η ενδεκάδα με τη Λουκέρνη

Διαβάστε τους 11 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την ελβετική ομάδα για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Super League

Ολόκληρο το πρόγραμμα της Super League

Διαβάστε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος των 30 αγωνιστικών της Super League με την πρώτη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου.

Μετά από 58 χρόνια...

Μετά από 58 χρόνια...

Από τη σεζόν 1960-61 έχει να δώσει ο Ολυμπιακός εντός έδρας τα τρία πρώτα ματς μιας περιόδου.